fun quiz for myspace profile and blog

Lets101 - Online Dating

Selamat Hari Merdeka Ke 51  

Wednesday, August 20, 2008

salam....

seperti yang dirancangkan hari ini, aktiviti pengguna perpustakaan sempena bulan kemerdekaan dijalankan 20/08/2008 jam 2.30 petang di perpustakaan daerah kuala selangor.. walaupun aktiviti ini berjalan dengan agak kelam kabut sikit namun ia tetap berjaya diselesaikan..
...inilah kali pertama aku mengendalikan aktiviti ini tanpa sebarang jemputan dari kakitangan library lain.. aku sedaya upaya mengendalikannya dengan baik.. ia memmag agak kelam kabut kerana aku kena handle ketiga3 aktiviti tersebut..
...pada mulanya aku hanya ingin mengadakan aktiviti biasa dan bukan sebuah pertandingan.. tetapi disebabkan oleh peserta dalam deklamasi sajak itu telah berusaha keras dalam menyampaikan persembahan dengan kostum yang lengkap berkaitan dengan kemerdekaan... walaupun ada yang bertanya apakah hadiah itu lumayan? aku hanya memohon maaf kerana hadiah hanya sekadar yang kami mampu sediakan sahaja... walau apapun inilah pengalaman yang amat bermakna buat aku.. sekurang2nya aku tahu mengendalikan sebuah aktiviti walau bilangannya tak sebesar mana..
...aku ucapkan ribuan terima kasih pada kak nani, kak along n kak shima yang membantu aku dalam mengendalikan aktiviti ini.. terutama menjadi juri dalam pertandingan deklamasi sajak dan menjadi penyampai hadiah pada akhir acara...

honey:-) terima kasih pada semua yang terlibat dalam menjayakan aktiviti ini dan ku mohon maaf kalau ada salah + silap sepanjang aku mengendalikan acara ini... pengalaman yang takkan aku lupakan....

AddThis Social Bookmark Button


Design by Amanda @ Blogger Buster