fun quiz for myspace profile and blog

Lets101 - Online Dating

Pendaftaran e-pjj UITM  

Friday, December 10, 2010

12/12/2010(Ahad) sesi pendaftaran bagi pengajian e-pjj di UITM Shah Alam.. Rasa berdebar pn ada gak sebab memang x buat apa2 persediaan pun untuk memulakan sesi pembelajaran semula di sebuah Universiti.. Xtau ler nk kata apa yg pasti otak aku ni macam dah beku jer nk menerima ilmu terutama sekali kena study semula.. Seingat aku kali terakhir aku study 4 tahun yang lau di sebuah kolej iaitu KPM Beranang. Erm.. pasni semakin busy ar dengan assignment2 yang bakal aku terima.. Masalah utama aku sebenarnya aku takut pada Bahasa Inggeris.. huhuhu.. Aku memang fail kalau bab yg ni.. 4 sure speaking punya dalam class. . adoyai dah ler x pandai.. Harap2 aku mampu lakukannya.. Semuanya untuk masa depan.. Apa2pun kena tunggu taklimat ahad ni..

honey:-) Perjalanan seribu batu bermula dari satu langkah.

AddThis Social Bookmark Button


3 comments: to “ Pendaftaran e-pjj UITM

  • Qaseh
    December 10, 2010 at 7:53 PM  

    Tahniah hani kerana berjaya melanjutkan pelajaran ...

    jangan takut kalau tidak tahu berbahasa Inggeris. bahasa bukan penghalang, yang penting usaha. Di mana ada kemahuan di situ ada jalan.

  • Islamic_Muslimah
    December 11, 2010 at 9:29 PM  

    TAHNIAH jugak!!

    x bagi taw pon wat PJJ.. smbung stdy.. ambik cos apa? anyway, never let any mistake cause you to stop, believe in yourself, you can do it ^_^

  • cintadalamhati
    December 14, 2010 at 3:45 PM  

    Terima Kasih Kak Qaseh n Islamic_Muslimah... smbg study kos Sarjana Muda Sains Pengajian Maklumat(Pengurusan Perpustakaan Dan Maklumat.. huhuhu.. Sy akan berusaha untuk mencapai kejayaan ni.. Xkan berputus asa.. chaiyok

Design by Amanda @ Blogger Buster