fun quiz for myspace profile and blog

Lets101 - Online Dating

-HuRm-  

Wednesday, March 9, 2011

Salam...
Lama rasanya x menulis sesuatu disini.. Sebenarnya aku terlalu sibuk dengan pelajaran aku kini.. Sibuk mengejar due date untuk antar asignment n sibuk untuk study sebab nak test.. Sejak aku memulakan pengajian aku memang xda masa untuk mengupdate apa2 story. Aku masih x dapat nak menyesuaikan diriku untuk bekerja sambil belajar.. Banyak kerja2 di opis yang terbengkalai disebabkan study.. Aku pn xtau napa aku jd mcm 2 skali.. Mungkin aku xdapat nk adjust masa aku untuk bekerja n blaja.. Setiap minggu ada je discussion yang nk dibuat dalam i-class. Memang x tertanggung kalau ikutkan memang fed-up. Pernah gak rasa menyesal sambung belajar tapi ni semua adalah dugaan utk berjaya.. Ramai kawan2 yang masih memberi sokongan untuk meneruskannya walaupun ia terlalu rumit untuk dilalui. Macam2 masalah yg aku hadapi untuk belajar ni.. Tapi pengajian tetap perlu diteruskan.. Aku xnk sia2kan kos pengajian yang mak aku tanggung ni.. huhuhu... Semester 2 xtau ar masih mahu meneruskan ataupun x... hehehe..
...Sejak akhir2 ni banyak masalah yang aku hadapi yang kadang2 aku tanya diri ini KENAPA AKU? Masalah hati,jiwa n perasaan yang mungkin tiada penyudahnya.. I need to rest :-(
honey :-) adakalanya kita perlu MENANGIS agar kta tahu hidup ini bkn skdar KETAWA, &adakalanya kita perlu KETAWA agar kta tahu mhlnya nilai AIRMATA.bsyukur pd org yg MENYAKITI mu krn dia yg MENABAHKAN kamu,bsyukur pd org yg TAK MENGENDAHKAN kamu krn dia yg MEMUPUKmu BERDIKARI,bsyukur pd org yg MENJATUHKAN kamu krn dia yg MEMPERHEBATKAN kmampuanmu.bsyukur pd yang MENYIKSAmu krn dia yg menguji KESABARAN & KETABAHAN kamu

AddThis Social Bookmark Button


1 comments: to “ -HuRm-

  • Qaseh
    April 8, 2011 at 4:44 PM  

    honey,
    jangan patah semangat ya ...
    setiap kejayaan itu pasti ada kepayahan ...
    bila honey dah berjaya nanti, baru honey akan tahu betap bernilainya kesusahan yang honey hadapi. Tetapi honey akan tersenyum ketika itu.

    apa yang honey lalui, akak pernah lalui suatu ketika dulu. akak nyaris putus asa, nyaris nak berhenti belaja, tapi memikirkan masa depan, memikirkan duit yang dah banyak habis...akak terus juga. alhamdulillah setiap usaha itu pasti membuahkan hasil. akak nampak hasilnya honey.

    tabahkan hati ya honey, kuatkan semangat. yang pentingkan honey kena pandai seimbangkan belajar dan kerja kerana kedua-duanya penting.

    salam sayang

Design by Amanda @ Blogger Buster