fun quiz for myspace profile and blog

Lets101 - Online Dating

Sakit Gigi Lagi!!!!!  

Friday, June 12, 2009

Sakit gigi lagi!!!!! Aduhsssssssssss.. Tak tahan rasanya.. Dah cabut pun sakit lagi klu tak cabut pun sakit gak.. Susah ar klu macam ni.. Nak wat apa2 pun susah... 2 batang gigi aku kena cabut.. Sakit giler!!!!

...Harini aku baru mulakan keje setelah 2 hari kursus n 2 hari aku MC sebab sakit gigi... Secara kebetulan aku cuti pun sebab mak aku tak berapa nak sihat.. Betis mak sakit kebas2.. Tak leh nak duduk n berjalan... Sekarang mak lebih kerap baring kerana dah tak leh duduk terlalu lama. Dah mcm2 rawatan yang mak cuba tp masih lagi mcm tu.. Akhir sekali mak nak g hospital swasta ( PUSRAWI ) walau bayarannya memang terlalu mahal.. Jadi aku cuti tu dengan membawa mak ke hospital setelah aku balik dari klinik gigi.. Semalam baru wat x-ray MRI.. Sabtu ni baru dapat resultnya.. Harap sangat xda apa2 yg berlaku pada mak..

...Sampai sini dulu catatan kali ini.. Tak dapat nak cerita lebih panjang sebab gigi yang semakin sakit... Jumpa pada coretan yang akan datang..

honey:-) Kata seorang teman "sakit tu dtg macam angin taufan ... nak baik semula macam siput ... " ... tu kata org tua2..

AddThis Social Bookmark Button


1 comments: to “ Sakit Gigi Lagi!!!!!

  • cahayaqaseh
    June 21, 2009 at 4:45 PM  

    assalamulaikum honey,

    mak macam mana honey?
    dah sembuh ke dari sakit?
    gigi honey macam mana? sakit lagi?
    seksa rasanya kalau sakit gigi.

    rindu kat honey dan dunia blog ni.

Design by Amanda @ Blogger Buster