fun quiz for myspace profile and blog

Lets101 - Online Dating

Raya?  

Tuesday, September 15, 2009

Hari Raya? Semua orang heboh memperkatakan tentang hari raya.. Sana sini hanya tentang raya sahaja.. Tapi aku disini x merasa apa2 pun tentang raya.. Bagi aku hari raya ni umpama hari2 biasa yang aku lalui.. Xda yang istimewanya. Xda keghairahan pun untuk menyambut hari raya ini.. Mood raya pun x pernah wujud dalam hati aku ni.. Napa yerk?? Adakah aku sendiri xda perasaan? Kadang2 aku juga musykil tentang diri aku ni.. Napa aku leh jadi sampai macam ni sekali..


honey:-) Tolonglah pulihkan perasan hamba!!

AddThis Social Bookmark Button


2 comments: to “ Raya?

  • Islamic_Muslimah
    September 16, 2009 at 10:44 AM  

    raya ek??
    emmm...
    4 me if kita raya kat umah,KL mmg xdok feeling pon..
    me still remember masa kita raya kat langat..syok siot!!
    kne bgun awal pg, berebut nak mndi..then g msjid..sonok tue..
    then b'salaman antara saudara, dpt duit raya!! heaven seh, hahha... then g jalan ramai2 g beraya kat umah jiran2..best2..

    how sad our feeling pon this raya, pls dont show it...just be fun sis... me takot if this is our last raya wif our family, dad, mum and also siblings...

    cheer up beb!!
    dont spoil ur mood this raya k? :)

  • kesturi
    September 16, 2009 at 12:23 PM  

    salam honey ..

    ... hidup sebagai mana yang kita inginkan ... so honey kena cari apa yang diinginkan dalam mengharungi liku2 kehidupan ini ... akak doakan honey akan temui apa yg honey inginkan ...!

    semoga syawal tahun ini akan memberi erti buat honey ..

    :-)

Design by Amanda @ Blogger Buster