fun quiz for myspace profile and blog

Lets101 - Online Dating

Selesai sudah temuduga!  

Tuesday, June 4, 2013

2/6/2013
Alhamdulillah interview selesai sudah.. X berharap pun sebab tahu harapan itu tiada.. hahaha.. Cuma nak kongsi je dengan semua yang bakal ditemuduga nnt.. Antara soalan2 yang aku kena.. Soalan2 aku semua simple2 je.. Mungkin disebabkan penemuduga haritu sorang kan.. So soalan pn hanya berkisar tentang keje sekarang je..

1. Ceritakan pengalaman kerja anda..
2. Apakah tugas2 yang anda lakukan sekarang ini?
3. Jawatan apa lagi yang anda mohon selain jawatan ini?
4. Apakah sumbangan yang membanggakan yang anda pernah lakukan untuk jabatan anda?
5. Apakah cadangan anda untuk jabatan anda sekrang ini dari segi pentadbiran?
6. Last punya soalan kena jawab dalam bahasa english yerk.. Apakah kekuatan/kelebihan anda sekiranya anda dilantik ke jawatan ini?

Haaa.. itu jela soalan2 yang ditanya kat aku.. Puas aku study 2 minggu untuk interview ni satu soalan pn x ditanya.. hampeh betul! Yang pasti aku memang xkan dapat jawatan ini.. ha3.. Penemuduga tu dah cakap awal2 dah yang persaingan begitu senget..

Last sekali penemuduga cakap jangan putus asa untuk memohon jawatan ini.. Dia cakap aku mesti lepas kalau jadi penguatkuasa.. Adei.. Kata2 dia tu membuatkan aku down betul.. Confirm2 ar kata2 akhir dia tu dh memberi makna yg tersurat n tersirat.. hahahaha.. Apa2 pun aku dah cuba yg terbaik.. Sebab tu xda bharap sangat.. kepada sesiapa yang bakal ditemuduga GOOD LUCK untuk anda semua!

Frust giler bila x dapat panggilan ujian fizikal untuk polis.. Napa ler aku x cukup ketinggian.. Yang ini aku betul2 frust! :'(

honey :') Gagal merancang adalah merancang untuk gagal..


AddThis Social Bookmark Button


3 comments: to “ Selesai sudah temuduga!

  • Herni Hakimi
    June 4, 2013 at 3:57 PM  

    aslmualaikum hani...
    hani nak jd polis ye..lin dlu pnh g kem sg besi ..tu pun cikgu yg pksa..hihihi..bukan jiwa lin kot tp enjoy tau, kte leh berdikari, byk berfikir dan berusaha..semoga hani sentiasa dirahmati dan ceria2 selalu..

  • cintadalamhati
    June 4, 2013 at 4:23 PM  

    waalaikumsalam lin...

    mmg minat gler.. tp x berpeluang pn.. sbb x cukup ketinggian.. huhuhu.. tp xpa pernah gak pkai uniform polis dulu sbg sukarelawan polis.. dapat gak merasa dr kempunan trus.. tahun ni tahun terakhir utk cuba nasib.. smpai umur 28 je.. sedih gler..

  • *cik cempaka*
    June 5, 2013 at 1:23 PM  

    janji ada usaha stiap ape yg ko nak laku kn...

Design by Amanda @ Blogger Buster